default logo

Zwemmen voor a.s. moeders

Zwemmen voor (a.s.) moeders

Gedurende de hele zwangerschap en ook na de bevalling, kun je onder deskundige begeleiding bewegen in het water, zwemmen en ontspannen. De gevarieerde lessen zijn bedoeld om; je conditie op peil te houden of weer op te bouwen, de spieren die je lichaam in de zwangerschap ondersteunen, soepel en sterk te houden en na de bevalling deze spieren weer in dienst van het lichaam te laten werken.

Start
Starten kan op elk moment, er is geen wachtlijst. Je kunt gedurende je hele zwangerschap deelnemen. Ongeveer zes weken na de bevalling kun je de lessen weer hervatten. (Inschrijfformulier-informatiebrief Zwangerschapszwemmen (versie 2021)

Tijd
Maandagavond 19.00 – 20.00 uur.

! Door corona maatregelen zit er een maximum aan het aantal deelnemers in de groep. Bij meer dan 8 deelnemers wordt de groep gesplitst in twee groepen. Een groep van 18.45-19.30 en een groep van 19.30-20.15. Er is een whats app groep waaraan je kunt deelnemen. In deze groep kun je je per les aanmelden.

Lesgever
Laura Breukers

Kosten
Inschrijfgeld:   € 7,50
Lessen:             € 8,85 per keer

Aan het begin van de maand ontvang je een nota van het aantal keren dat je de maand ervoor bent geweest. Als je tenminste 24 uur van tevoren de les per e-mail (info@ergotherapierheden.nl) of via de WhatsApp (06-83675492) afzegt, dan wordt deze niet in rekening gebracht.

Korting met de GelrePas
Heb je een GelrePas? Indien je deze nog niet elders gebruikt, kun je korting krijgen. De lessen kosten dan € 4,50 per keer.

Bevallen
Indien je bevalt, wordt het abonnement automatisch stopgezet. Je kunt nadien het zwemmen weer hervatten, meestal is dat na zes weken.

Opzeggen
Indien je tenminste 24 uur van tevoren per e-mail (info@ergotherapierheden.nl) of via de WhatsApp (06-83675492) opzegt, dan worden de toekomstige lessen niet meer in rekening gebracht.

Bijzonderheden
De temperatuur van het water is ongeveer 33 graden.