default logo

Zwemles

Alles over zwemles!

Leren zwemmen is in ons waterrijke land van levensbelang. We wonen niet alleen in de buurt van water, maar we zoeken het water ook graag op. Daarom is het belangrijk dat kinderen leren zwemmen. Binnen onze praktijk word zwemles gegeven volgens de richtlijnen van ENVOZ. Onder begeleiding van ervaren lesgevers, leren kinderen uit Rheden, Velp, Rozendaal, Arnhem, De Steeg, Ellecom, Dieren, Lathum en Giesbeek de basisvaardigheden voor een leven lang zwem- en waterplezier.

We geven zwemlessen aan kinderen vanaf 8 weken tot en met zwemdiploma C.
De kinderen krijgen les in kleine groepjes van maximaal 8 kinderen en we hebben slechts een korte wachtlijst.

  • Baby- en peuterzwemmen
  • Zwemles A
  • Zwemles B
  • Zwemles C
  • Zwemles plus (door kinderfysiotherapeut)
  • Individuele zwemles
  • Zwemles voor kinderen met een beperking (door kinderfysiotherapeut)

 

Kosten en lesrooster 

Klik hier voor de kosten en het lesrooster.
U kunt kiezen uit 2 keer in de week 45 minuten les op maandag en donderdag of 2 keer in de week 30 minuten les op dinsdag en vrijdag.

 

Volg de lessen van uw kind!
We werken met zwemscore. Online kunt u de vorderingen van uw kind volgen. U krijgt bij aanvang van de lessen de inlogcodes waarmee u kunt inloggen op https://zwembaddeberkel.zwemscore.nl. 

 

Korte wachtlijst
Elke maand hebben we de mogelijkheid om kinderen te laten afzwemmen. Hierdoor hoeft uw kind niet onnodig te wachten op een afzwemdatum en is de doorstroming vlot.
Schrijf uw kind nu in, zodat hij/zij zo snel mogelijk kan starten met zwemles! Klik hier voor het inschrijfformulier en hier voor het formulier voor de automatische incasso.

 

ENVOZ
We geven les volgens ENVOZ. ENVOZ geeft internationaal erkende diploma’s uit. Het accent tijdens de zwemlessen ligt op veiligheid in het water. De kinderen leren vier zwemslagen: enkelvoudige rugslag, schoolslag, borstcrawl en rugcrawl. Voor de laatste twee worden de eisen bij ieder volgend diploma hoger. Naast de zwemslagen, wordt er ook veel aandacht besteed aan: op verschillende manieren in het water gaan, onder water zwemmen, klimmen op een vlot of op de kant en naar de bodem gaan. Dit alles ook met kleren aan.