default logo

Verloskundigenpraktijk Velp e.o.

Elke woensdag vanaf 13.00 uur heeft Verloskundigenpraktijk Velp e.o. spreekuur op locatie De Berkel.

Je bent zwanger of je wilt graag zwanger worden, bij ons kun je terecht. Wij willen je graag begeleiden bij een gezonde, veilige zwangerschap en bevalling en een goede start daarna.Verloskundigenpraktijk Velp e.o. wordt gekenmerkt door kleinschaligheid, ervaring en persoonlijke aandacht.

Jeanine van der Ven, Elke Smink en Jantien Middelveen zijn samen jouw verloskundig team.

Uitgangspunt voor onze zorg is dat het proces van zwangerschap, bevalling en kraambed een heel bijzondere en natuurlijke gebeurtenis is. We vinden het heel belangrijk dat de zelfstandigheid en de eigen wensen van de zwangere en haar partner zoveel mogelijk tot hun recht komen. De begeleiding wordt dan ook afgestemd op jouw / jullie behoeften. Je wordt daarbij gestimuleerd te vertrouwen op je eigen kracht en mogelijkheden. Vanzelfsprekend stimuleren en ondersteunen we het geven van borstvoeding.

Er is veel informatie over zwangerschap, bevalling en kraambed op het Internet te vinden. Niet alle informatie is even betrouwbaar. Met onze website (http://www.verloskundevelp.nl/) proberen we duidelijke informatie te geven en waar mogelijk te verwijzen naar andere betrouwbare websites. Kijk in het begin van je zwangerschap vooral bij Zwanger en dan bij Voeding, Prenatale screening, infecties en Eerste controle.
De website is geen vervanging van onze verloskundige zorg, maar een uitbreiding. Vanzelfsprekend staan wij ingeschreven in het Kwaliteitsregister van de KNOV, de beroepsorganisatie van verloskundigen.

Ben je in verwachting van je eerste kindje dan ontvang je bij het tweede bezoek het boek “De GROTE GEBOORTEGIDS”.

Afspraken zijn mogelijk op woensdag in RHEDEN, Fysiotherapeutisch centrum “De Berkel”, Arnhemseweg 89, 6991DL, of op maandag en dinsdag in VELP, Pres.Kennedylaan 106, 6883AX (tegenover Ziekenhuis Velp. Je kunt parkeren op de parkeerplaats van het ziekenhuis). Als je graag wilt dat we de eerste afspraak een echo maken, dan zullen we de afspraak in VELP inplannen. Ook andere afspraken waarbij een echo nodig is, zullen in VELP zijn.

Bereikbaarheid:

Voor het stellen van vragen of het makenvan afspraken zijn wij van maandag tot en met vrijdag van 9 tot 10 uur te bereiken op het praktijktel.nr 026-4438777. Buiten die tijdenverzoeken we je alleen te bellen voor dringende gevallen. De dienstdoende verloskundige is dan vaak buiten de praktijk aan het werk. In geval van spoed zijn wij altijd te bereiken op bovenstaand telefoonnummer.

 

Vriendelijke groet en tot snel!

Verloskundig team Velp