default logo

Fietsen

VitFiets is een module dat gebaseerd is op het verbeteren van fietstechniek (MTB, race, randonneur of gewone fiets), voor veiliger rijden (officieel NTFU-trainer), aangevuld met gezondheidsaspecten (verantwoorde trainingsopbouw, uithoudingsvermogen, voeding, kleding, etc.)

Doel
Het is voor mij erg belangrijk je handvatten aan te reiken die je dagelijks leven gezonder maken. Fietsen is namelijk bij uitstek een bezigheid die optimaal bijdraagt aan je vitaliteit.

Info over de module
Rij-technische verbetering, kracht- en conditietraining met een verantwoorde opbouw zijn aspecten waarbij ik je graag begeleid. Als officieel NFTU-trainer beheers ik de fijne kneepjes voor een goede en verantwoorde fietstraining.

Of je nu op de MTB, de racefiets, randonneur of op je gewone fiets de Veluwe wilt verkennen en je wilt ook iets doen aan je vitaliteit, graag begeleid ik je hiermee.

Als uitgangspunt voor een medisch verantwoorde opbouw, start ik met een VitCheck (TNO-geaccrediteerd). Je kunt deze gezondheidscheck gebruiken als meetpunt voor de gemaakte vorderingen in de tijd.

Duur module: Minimaal 45 minuten

Doelgroep: Individuele begeleiding, groepstraining, alle vormen zijn bespreekbaar

Waar en wanneer: Onze Veluwe biedt allerlei uitdagingen. Voor elk niveau en elk persoon.