default logo

Fysio Fit

Heeft u regelmatig rug-, schouder-, of knieklachten? Heeft u een zittend beroep en/of dreigen er klachten te ontstaan?

Wat is Fysio Fit?

Onder begeleiding van een (sport) fysiotherapeut, in groepsverband oefenen.
Fysio Fit is bedoeld voor mensen van alle leeftijden, met klachten aan het houdings – en bewegingsapparaat of om deze klachten juist te voorkomen. Daarbij kan het zijn dat u langere tijd weinig aan lichaamsbeweging gedaan heeft en/of overgewicht heeft. Uit onderzoek is gebleken dat deze mensen vaak een verminderde spierkracht en conditie hebben. Men is hierdoor verminderd belastbaar waardoor de bovenstaande klachten in stand worden gehouden of juist ontstaan.
De fysiotherapeut heeft een specifieke kennis van het bewegingsapparaat en de trainingsleer in samenhang met een aandoening en/of ziekte. Met gebruikmaking van deze kennis kan de eerder genoemde groep mensen doelgericht begeleid worden.

U wordt getest op kracht, lenigheid en mobiliteit. Daarnaast meten we uw algemeen uithoudingsvermogen door middel van een submaximale fietstest. Ook worden uw vetpercentage en uw gewicht bepaald.
Op basis van deze gegevens wordt er een oefenschema gemaakt. Gedurende de oefensessies wordt door training van kracht, duurkracht en algemeen uithoudingsvermogen uw persoonlijke belastbaarheid verhoogd.
Heeft u een blessure, dan bieden wij de mogelijkheid tot een consult en/of een advies. Indien nodig adviseren wij u naar de huisarts te gaan.

Voordelen van FysioFit in het kort:
Begeleiding door een fysiotherapeut
– Op basis van testgegevens trainen
– Kleine groepen (6-8 personen)

Tijd
Woensdag 17.30 – 18.30 uur

Kosten
€ 38,50 per maand

Download HIER uw aanmeldformulier. En HIER uw formulier Automatische Incasso.